Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini yağdırmak yürekin kullanılan bir kapıdır.

Hariçarı dosdoğru açılmasındaki umumi yalnızç lacerem insanların canlarını istirdat telaşıdır. Yangın anında dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini gönül havliyle yangın bapsından dışarı atarak arı esinti alıntı gayretleri, dünyaarı hakikat oluşturulan müstacel çıkış kapıları ile basit ve olanaklı olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye düzen ve tatminkâr hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan mualla olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok elan esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi Yangın Kapısı mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın ve ivedi hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu dal bazı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rakik malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin tarafı nöbet, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın dulda özelliklerine sahiptir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kullanılacak koca adetsı 100 kişiyi aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Projeye en uygun Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı sağlıklı suhuletle açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page